NADÍVANÉ PEČENÉ JEHNĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 1 jehně, rozmarýn, sůl, olej. Nádivka: jehněčí plíce a játra, 500 g bílé veky, 6 vajec, majoránka, petrželka, mletý pepř, sůl, vývar (nebo mléko). POSTUP PŘÍPRAVY: Plíce uvaříme ve slané vodě a nakrájíme na kostičky. Veku namočíme v polévce nebo mléce, smícháme dohromady s plícemi, přidáme majoránku a petrželku, pepř a sůl, rozšlehaná vejce a drobně nakrájená syrová játra a lehce promícháme. (Místo veky můžeme přidat napůl uvařené jáhly.) Nádivkou naplníme břišní dutinu jehněte a zašijeme ji. Jehně potřeme olejem smíchaným s utlučeným (čerstvě mletým) rozmarýnem, osolíme a pečeme na rožni nebo v peci.

NADÍVANÉ PEČENÉ JEHNĚ. NADÍVANÉ PEČENÉ JEHNĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz